Voordat je een vraag gaat stellen, hier de meest voorkomende vragen en daarbij de bijbehorende antwoorden:

1. Hallo René, waar blijft mijn bestelling?
Normaal gesproken duurt het maximaal 5 werkdagen voor je je bestelling binnen krijgt (gerekend vanaf de eerste dag nadat je de bestelling hebt gedaan). Heb je een mailtje gekregen waar in staat dat je bestelling onderweg is zou het nog één of maximaal twee dagen moeten duren voor het bij jou is aangekomen. Is dat niet het geval, kijk dan eerst even of het adres wat je hebt ingevuld compleet en juist is. Als dat het geval, stuur dan even een mailtje, dan gaan we het varkentje wassen.

2. Hallo René, mijn vriend(in) is binnenkort jarig en ik wil hem/haar een origineel cadeau geven, maak je ook gedichten op verzoek?
Nee, helaas. Alles wat ik schrijf is op eigen initiatief. Ik bewaar alle inspiratie en creativiteit die ik in me heb voor mezelf en voor mijn eigen werk. Ik hoop dat je niet boos bent.

3. Hallo René, ik wil graag een gedicht bestellen maar die staat niet in je webshop, kun je mij verder helpen?
Jazeker! Je kunt in de webshop naar een gedicht gaan dat ”Anders, namelijk…” heet. Als je die bestelt en je vult bij de bestelnotities in welk gedicht je zou willen ontvangen dan heb je die binnen vijf werkdagen!

4. Hallo René, wil je met me trouwen?
Momentje, eerst even aan mijn vriendin vragen

5. Hallo René, ik wil eigenlijk iets anders dan het bovenstaande vragen…
Stuur een mailtje naar info@reneoskam.nl!